9 Şubat 2017 Perşembe

Bir Anime Severe Ne Hediye Almalı?

  Yılbaşı falan geçti ama çekilişler devam ediyor.Benim doğum günüm de yaklaşıyor-2 ay var ama olsundu-.Bana pek hediye alınmaz ama gelen küçük bir hediyeye bile aşırı seviniyorum, unutulmadım diye.-Ya gerçi animeyle ilgili olan hediyeler ayrı bi' özel hissettiriyor.-

 Anime sever arkadaşınızın doğum günü yaklaşıyorsa ya da daha iyisi ortada hiç bir durum yokken öylesine sürpriz hediye almak istiyorsanız bir ''animeciye'' ne almalı ?

1- Manga 



En basidinden manga alabilirsiniz.Fiyatı uygun ve kolay bulunur.D&R ve çizgiromancılarda bulabilirsiniz.Anime sever arkadaşınız ya hep bir manga sahibi olmak istemiştir ya da koleksiyonunu büyütmek için bir manga daha bulmayı istiyordur.


2-Baskılı Tişört

 En sevdiğim! Anime baskılı tişörtü kim sevmez ki!? En güzel hediyelerden biri de bu ..Düşünsenize en sevdiğiniz karakter siz nereye gitseniz sizinle..

3-Figür


  Bu aslında Türkiye'de zor bulunuyor ve pahalı.İnternetten aldığınızda bile pahalı oluyor.Küçük ,en küçük figürler Türkiye'de en az 30 tl den başlıyor :') Sağdakinin tanesini 30' a satıyorlar yani ..Amaaa eğer para umrumda değil yeter ki arkadaşım mutlu olsun diyorsanız anime sever arkadaşınıza sevdiği bir karakterin figürünü hediye ederseniz dünyalar onun olur.Garanti!

4-Convention Bileti 

  Convention yani etkinlik bileti hediye alabilirsiniz.Anime-cosplay etkinlikleri yapılıyor.Bilet fiyatları etkinliğe göre değişiyor ama uygun oluyor genelde.Güzel bir hediye olur :')

5-Cosplay Malzemeleri (Peruk,aksesuar vb.)

  Bu biraz tartışılır.Herkes cosplayle ilgilenmez ya da hoşuna gitmeyebilir ama anime severlerin bir çoğu cosplaye ilgi duyuyor.Cosplay malzemeleri almak,yapmak çok zahmetli olduğu için böyle bir hediye hazırlayarak arkadaşınıza yardımcı olabilirsiniz..

6-Copic Marker


copicle yapılmış bir resim
  Yine bu da tartışılır bir hediye..Tüm anime severler için geçerli değil,çünkü bu bir resim malzemesi :') ..Copic marker,anime çizimleriyle ilgilenen hayranların %99 'unun istediği bir malzeme..Japon üretimi,resimle ilgilenmeyen için 1 kaleme 20 tl falan harcamak saçma geliyor ama ilgilenenler için tam olarak hak ediyor.. Japonya'daki manga ustaları-mangakalar Copic kullanıyor..Yani çok iyi olmasanız bile mangaka (manga çizeri) gibi hissettirir :')

-Ehem ,bana hediye almayı falan düşünen varsa bu madde önemli,dikkat! :')

7-Posterler ve Anime Detaylı Eşyalar

 Posterleri hazır bulamasanız bile kırtasiyeden ve fotoğrafçılardan hazırlatabilirsiniz..Aynı şekilde kendiniz anime detaylarıyla eşyaları süsleyip hediye edebilirsiniz.Eğlenceli birer hediye olur ..


Hediye önerilerim bu kadardı..
Umarım yeterli olmuştur..Sonraki yazıda görüşmek üzereee ^-^

3 yorum:

  1. mouse iconu tatlı olduğu için blogu ss alıp wallpaper yapıcam.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim. Bende animeciyim ama arkadaşımla farklı kulvarlardayız. Ben seinen o Shoujo... O anime ağırlıklı ben manga... Tek ortak noktamız, ikimizde shounen seviyoruz. Bu yüzden de yaşasın animeciler... Gerçi önce benim doğum günüm var. Gihi...

    YanıtlaSil

Tasarım: Moka